HiPP - De expert in babyvoeding

Voor het meest waardevolle in het leven

Bij HiPP wordt geloofd in het creëren van gezonde en voedzame voeding voor baby's en peuters. De producten van HiPP zijn meer dan alleen voeding; ze vormen een belofte aan ouders die alleen het allerbeste willen voor hun kleintjes.

Per categorie shoppen

HiPP: 113 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

HiPP staat al tientallen jaren voor baby- en babyvoeding van de beste kwaliteit - de HiPP biologische producten dragen nu hun eigen HiPP biologische keurmerk omdat het bedrijf zelfs de wettelijk voorgeschreven biologische richtlijnen overtreft.

Wat Hipp onderscheidt van andere merken op de markt? Hun toewijding aan biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Elk potje of pakje Hipp-voeding is zorgvuldig samengesteld met natuurlijke en biologische ingrediënten, zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakversterkers. Hipp begrijpt de zorgen van ouders over wat hun kinderen eten, en daarom wordt er gegarandeerd voor pure en gezonde voeding gezorgd.

Naast babymelk (PRE-startmelk, opvolgmelk) omvat het brede assortiment babyvoeding ook aanvullende voedingsmenu's, dranken en snacks. Er zijn tevens speciale HA-voeding (hypoallergene startvoeding of hydrolysaat-opvolgvoeding) en Combiotik®-voeding met natuurlijke melkzuurculturen verkrijgbaar.

Wanneer ouders voor Hipp kiezen, kiezen ze voor vertrouwen en gemoedsrust. De transparantie en toewijding aan kwaliteit maken Hipp de voorkeurskeuze voor ouders wereldwijd.

Geef je kinderen het beste met HiPP. Ontdek het assortiment op Piccantino

Hieronder vind je een kleine selectie van populaire HiPP producten

HA 2 Combiotik® Hydrolysaat Opvolgformule - vanaf 7 maanden

Anti-Reflux Special Formula - geschikt vanaf de geboorte

/hipp/biologische-babyvoeding-potje-rundvlees - vanaf 5 maanden