Over Piccantino

Voeding is onze passie!

Eten, drinken en kruiden van over de hele wereld zijn onze passie. Daarin zijn we zeker niet de enige. Je vraagt je misschien af wat ons onderscheidt van andere bedrijven?

Een breed assortiment voor elke smaak
Ben je altijd op zoek naar de lekkerste traktaties, de nieuwste foodtrends en culinaire klassiekers? Dan ben je hier aan het juiste adres! Biologische en Demeter-kwaliteit zijn voor ons net zo belangrijk als alternatieve diëten en regionale lekkernijen. Vind je favoriete producten en laat je verrassen door nieuwe merken, heerlijke smaken en exotische ingrediënten

Eerlijk kopen en verkopen
We hechten veel waarde aan de selectie van onze leveranciers en ons assortiment slaat een brug tussen kleine, regionale producenten en bekende, internationale merken. Zo zorgen we ervoor dat onze leveranciers eerlijke prijzen bieden, maar zelf ook eerlijk worden betaald en de volledige toegevoegde waarde krijgen.

Wij leven duurzaam
We houden veel te veel van eten om het weg te gooien: Onze niceshops-bedrijfskeuken tovert goederen die we niet op tijd voor de houdbaarheidsdatum kunnen verkopen om tot culinaire lekkernijen. En wat hier niet gebruikt kan worden, geven we weg aan onze collega's. Je kunt er dus zeker van zijn dat hier niets verloren gaat

Bedrijfskeuken: Ons keukenteam verwent ons dagelijks met vers bereid ontbijt en lunch. Ook hier staan duurzaamheid en regionaliteit hoog in het vaandel. Van de meer dan 250 porties voedsel die dagelijks worden bereid, belandt een fractie (max. 2,5% van het productiegewicht) op de eigen composthoop. Een groot deel van onze biologische groenten halen we uit de regio van het sociale werkgelegenheidsproject myAcker plus van Lebenshilfen Soziale Dienste GmbH. Verse kruiden en bessen groeien in onze eigen tuin - tot grote vreugde van onze bijen, die ons bedanken voor de vele bloeiende planten met heerlijke honing.

De beste service voor de beste klanten
We willen dat onze klanten niet alleen genieten van het beste eten, maar ook van de beste klantenservice. Dit omvat een ongecompliceerd bestelproces, veilige betaalmethoden en snelle levering. En zelfs nadat je je goederen hebt ontvangen, beantwoordt ons vriendelijke en competente serviceteam al je vragen.