Galup - Panettone, Colombe en zoete specialiteiten uit Piemonte

Ambachtelijk gebak met een ongeëvenaarde smaak

Klaar om je smaakpapillen te verwennen met de weelde van Galup? Waag je aan een verrukkelijke reis en ontdek de magie van Galup's banketbakkerskunst vandaag nog!

Galup: 5 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Galup is een panettone-specialist sinds 1922. Sindsdien gebruiken ze dezelfde zuurdesemcultuur om de traditionele kerstcake te maken die dagelijks wordt "gevoerd" met bloem en water. Naast de traditionele klassieker biedt Gaup verschillende nieuwe varianten van deze geweldige kerstdelicatesse, die de perfecte balans vinden tussen traditie en innovatie.

Een van de manieren waarop Galup zich aanpast aan de markt is door het regelmatig vernieuwen van zijn assortiment met nieuwe smaken en producten die inspelen op de huidige trends. Door te luisteren naar de feedback van klanten en de laatste ontwikkelingen in de industrie te volgen, blijft Galup relevant en aantrekkelijk voor zijn doelgroep.

Galup hecht ook veel belang aan kwaliteit en versheid van zijn producten. Om deze te waarborgen, worden alleen de beste ingrediënten gebruikt en worden de producten met zorg en precisie vervaardigd. Strikte kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat elk product dat de bakkerij verlaat voldoet aan de hoge standaarden van Galup.

Met Galup weet je dat je kunt rekenen op heerlijke banketbakkerslekkernijen die met liefde en vakmanschap zijn bereid.

Ondertussen biedt Galup naast de panettone ook een scala aan exquise gebak- en pralinécreaties. Ontdek de zoete lekkernijen van Piemonte!

Probeer onze meest geliefde producten:

Panettone met Gekonfijte Kersen & Pudding - met fijne, gekonfijte kersen

Hazelnootcrème - intense hazelnootsmaak

Panettone Traditioneel in Cellofaan - een wereldberoemde delicatesse