Herbaria Moon Milk – Ayurvedisch slaapmutsje

Herbaria Moon Milk – Ayurvedisch slaapmutsje

Hollywoodsterren, foodies en gezondheidsfans vertrouwen nu op Moon Milk om heerlijk te kunnen slapen

Drink voor zoete dromen, liefde en een goed humeur: heerlijke Moon Milk varianten in pasteltinten en vol gezonde kruiden. De variant Sweet Dreams smaakt aangenaam naar kaneel en cacao, Love smaakt naar fruitige bessen en maca en in Good Mood harmonieert kurkuma met delicaat zoete lucuma - alle ingrediënten uiteraard, zoals altijd bij Herbaria, van uitstekende biologische kwaliteit.

Heel klassiek: Breng 150 ml melk, haverdrank (andere plantaardige dranken) aan de kook, voeg een zakje Moon Milk toe, meng met een garde. Nog makkelijker: direct opschuimen met een melkopschuimer! Als je wilt, kun je je Moon Milk iets zoeter maken, bijvoorbeeld met suiker, met ahornsiroop of honing.

De kracht van Ayurvedische kruiden
Elke Moon Milk bevat extra ingrediënten die een gunstig effect kunnen hebben op lichaam en geest – in de traditie van de klassieke Moon Milk uit India. Deze melksoort met ayurvedische kruiden en honing staat daar al eeuwenlang bekend om zijn kalmerende, stressverlichtende werking. Dit wordt vooral verzekerd door het kruid Ashwagandha, ook wel slaapbes genoemd, een krachtig zogenaamd adaptogeen dat ook voorkomt in alle Moon Milk-soorten van Herbaria. Het bevordert de slaap en concentratie.

Wat zijn adaptogenen?
In de natuurgeneeskunde worden enkele kruiden, specerijen, paddenstoelen of wortels beschouwd als zogenaamde adaptogenen. Deze werken altijd precies daar in het organisme waar ze nodig zijn. Ze leveren energie wanneer dat nodig is. Volgens de Ayurvedische leer en andere traditionele geneeswijzen brengen ze alle functionele systemen van het lichaam in evenwicht, stabiliseren ze en stimuleren ze het zelfgenezend vermogen. Lichaam en geest komen in balans en kunnen uitdagingen en stress beter verwerken. Belangrijke adaptogenen zijn kurkuma, ashwagandha, maca en gember. Ze maken ook deel uit van onze Moon Milk varianten.

Echte blikvangers
Of het nu gezellig cacaobruin, stimulerend roze of rijk oranje is - de Moon Milk-soorten van Herbaria zijn ook een visueel genot. Opgeschuimd met plantaardige melk doen de creaties denken aan cappuccino, alleen dan in pastelkleuren - gemaakt van natuurlijke plantaardige kleuren. Ontspanning en harmonie ontstaan ​​zodra je ernaar kijkt.

Het bedrijf
De fabrikant Herbaria Kräuterparadies GmbH werkt al 100 jaar duurzaam en klimaatneutraal.