Die Käsemacher - specialiteiten gemaakt van schapen-, geiten- en koemelk

Duurzame kunst van het kaasmaken uit het Waldviertel

Ontdek het ruime assortiment heerlijke delicatessen van DIE KÄSEMACHER.

Het familiebedrijf DIE KÄSEMACHER is sinds 1991 gevestigd in het Neder-Oostenrijkse Waldviertel en produceert specialiteiten uit schapen-, geiten- en koemelk in de traditionele kunst van het kaasmaken. Naast yoghurt en halfharde kaas bevat het assortiment ook fijne antipasti, met en zonder kaasvulling. Bijzonder populair: de knapperige Peppersweet cherry pepers uit eigen kweek en zoete vruchten, elk gevuld met romige kaas en zacht gepekeld.

In de kaasmakerij, waar volgens oude traditie de meeste productiestappen nog met de hand worden uitgevoerd, wordt jaarlijks vijf miljoen liter melk uit de regio verwerkt. De samenwerking met 50 regionale schapen- en geitenhouders en ook met diverse groentetelers uit Oostenrijk en Griekenland vindt op gelijkwaardige basis plaats. Ze staan immers allemaal voor dezelfde waarden: zorgvuldig, respectvol en waarderend omgaan met dier, natuur en milieu.

Van de beste grondstoffen en met een zachte verwerking worden elke dag smakelijke en duurzame kaascreaties gemaakt. De liefde voor elk product proef je in elke hap.

Per categorie shoppen

Die Käsemacher: 19 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Ontdek het ruime assortiment heerlijke delicatessen van DIE KÄSEMACHER.

Het familiebedrijf DIE KÄSEMACHER is sinds 1991 gevestigd in het Neder-Oostenrijkse Waldviertel en produceert specialiteiten uit schapen-, geiten- en koemelk in de traditionele kunst van het kaasmaken. Naast yoghurt en halfharde kaas bevat het assortiment ook fijne antipasti, met en zonder kaasvulling. Bijzonder populair: de knapperige Peppersweet paprika uit eigen kweek en zoete vruchten, elk gevuld met romige kaas en zacht gepekeld.

In de kaasmakerij, waar volgens oude traditie de meeste productiestappen nog met de hand worden uitgevoerd, wordt jaarlijks vijf miljoen liter melk uit de regio verwerkt. De samenwerking met 50 regionale schapen- en geitenhouders en ook met diverse groentetelers uit Oostenrijk en Griekenland vindt op gelijkwaardige basis plaats. Ze staan immers allemaal voor dezelfde waarden: zorgvuldig, respectvol en waarderend omgaan met dier, natuur en milieu.

Van de beste grondstoffen en met een zachte verwerking worden elke dag smakelijke en duurzame kaascreaties gemaakt. De liefde voor elk product proef je in elke hap.