TEEKANNE - theemaker sinds 1882

Teekanne staat bekend om zijn hoogwaardige theeën en jarenlange toewijding aan het leveren van authentieke en smaakvolle theemomenten aan liefhebbers over de hele wereld.

Welkom bij Teekanne, waar passie voor hoogwaardige theeën samensmelt met culinaire diversiteit, eerlijke handel en duurzaamheid. Het brede Teekanne assortiment biedt niet alleen de lekkerste traktaties, maar ook biologische en Demeter-kwaliteitsopties, perfect voor liefhebbers van alternatieve diëten en regionale lekkernijen.

Per categorie shoppen

TEEKANNE: 147 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Ontdek de diverse smaken van Teekanne-thee bij Piccantino, waar een uitgebreide selectie met populaire theesmaken en blends op je wacht. Of je nu de voorkeur geeft aan kalmerende kamille of verfrissende muntsensaties, hier vindt je de perfecte thee-ervaring.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1882, vertelt Teekanne een verhaal van passie en vakmanschap in elk kopje thee. De toewijding aan buitengewone thee-ervaringen combineert moeiteloos traditie met innovatie.

Ontdek de perfecte balans tussen smaak en erfgoed met Teekanne. Elk kopje thee belichaamt zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waardoor een onvergetelijke reis door smaken ontstaat.

Proef de geschiedenis, ontdek de smaak - Teekanne op Piccantino.

Hieronder vind je een kleine selectie van de populairste Teekanne producten

Biologisch Sleep & Dream - ideaal om te ontspannen

Biologische Bibo Bessen - koud of warm

South African Rooibos Vanilla Specialty Thee RFA - Cafeïne vrij