Meel om te koken en bakken
Meel: 1 - 30 van 93 artikelen
-
Sapore di Sole Biologisch Meel van Oude Granen - Romagna Type 1, 1 kg
- Oude tarwesoort uit Emilia Romagna
- Voor pastadeeg, zoete en hartige gebakjes
- Vezelrijk en smakelijk
-
CAPUTO Tarwemeel Cuoco, 1.000 g
- Ideaal voor het bakken van pizza
- Lang rijzen en bakken mogelijk
- Meer eiwitgehalte
-
Alnatura Biologisch tarwemeel type 405, 1 kg
- Ideaal voor cakes en licht gebak
- Zeer fijn gemalen
- Biologische kwaliteit uit Duitsland
-
Sapore di Sole Biologisch Meel van Zachte Tarwe - Type 1, 1 kg
- Tarwebloem van verschillende rassen
- Steengemalen met waterkracht
- Bevat veel waardevolle voedingsstoffen
-
-
-
Sapore di Sole Biologisch volkoren griesmeel van harde tarwe - Perciasacchi, 1.000 g
- Rijk aan vezels en voedingsstoffen
- Voorzichtig gemalen in Modica
-
Alnatura Biologisch Tarwemeel, Type 1050, 1 kg
- 100% tarwe uit Demeter-teelt
- Hoog gehalte aan volkoren graan
- Uitstekende bakeigenschappen
-
Alnatura Biologisch tarwemeel type 550, 1 kg
- Ideaal voor pizzadeeg & gistdeeg
- Licht gemalen
- Biologische kwaliteit uit Duitsland
-
CAPUTO Tarwemeel Pizzaria type 00, 1.000 g
- Zeer gripvast
- Uitstekende elasticiteit
- Luchtig, knapperig deeg
-
Alnatura Biologisch Speltmeel - Type 630, 1 kg
- Ideaal voor cakes en licht gebak
- Zeer fijn gemalen
- Biologische kwaliteit uit Duitsland
-
CAPUTO Durumtarwemeel voor Pasta, 1.000 g
- Elastisch deeg met fijne poriën
- Ideaal voor zelfgemaakte pasta
- Ook voor hartig gebak
-
-
CAPUTO Manitoba Zachte Tarwemeel Type 0, 1.000 g
- Voor deeg met lange rijstijd
- Ideaal voor panettone
- Uit Italië
-
Alnatura Biologisch Volkoren Speltmeel, 1 kg
- 100% volkoren spelt
- Voor bakken en koken
- Uit de Bioland-teelt
-
Rapunzel Biologisch Lupinemeel, 250 g
- Milde nootachtige smaak
- Eiwitten, vezels en sporenelementen
- Ideaal voor veganisten, atleten en actieve mensen
-
Mulino Sobrino Biologische Tarwemeel Type 0, 1 kg
- Gemaakt van Italiaanse zachte tarwe
- Bijzonder geschikt voor het bakken van witbrood
-
Ölmühle Solling Gedeeltelijk Ontoliede Walnootmeel, 500 g
- Bevat ongeveer 15% walnotenolie
- Ideaal voor gebak
-
Kürbishof Koller Pompoenpittenmeel, 500 g
- Gemaakt van waardevolle perskoek
- Ideaal voor het indikken van soepen
-
Sapore di Sole Biologisch Quinoameel, 350 g
- Voor bakken en koken
- Vitamine- en voedingsstoffenbom
- Bijzonder voedzaam
-
Sapore di Sole Biologische Bloem van Oergranen - Romagna Type 2, 1 kg
- Oergranen uit Emilia Romagna
- Voor pastadeeg, zoet en hartig gebak
- Rijk aan vezels en smakelijk
-
Ölmühle Solling Biologische Sesammeel, 500 g
- Glutenvrij
- Zorgvuldig verwerkt
- Ideaal voor pap en desserts!
-
-
Ölmühle Solling Gedeeltelijk Ontoliede Kokosmeel, 500 g
- Gemaakt van verse kokos
- Met ongeveer 7% kokosolie
-
Ölmühle Fandler Biologisch Lijnzaadmeel, 400 g
- Zure smaak
- Voor brood, cake en koekjes
- Waardevol ingrediënt ook voor de vegan keuken
-
Rapunzel Geroosterd Biologisch Kikkererwtenmeel, 500 g
- Fijn nootachtig en delicaat geroosterd aroma
- Gemalen van heel fruit
- Kook-, bak- en eivervangers
-
Ölmühle Fandler Biologisch Pompoenzaadmeel, 400 g
- Perfect voor de veganistische keuken
- Fijne nootachtige smaak
- Gedeeltelijk ontvet
-
Rapunzel Biologisch Lijnzaadmeel, 250 g
- Veelzijdige eiwit- en vezelbron
- Bevat omega 3-vetzuren
- Om te bakken, koken en als eivervanger
-
Mulino Sobrino Biologisch 5-Granenmeel, 900 g
- Zachtjes gemalen met natuurstenen walsen
- Voor brood en hartig gebak
-
Mulino Sobrino Biologisch Meel van Harde Tarwe, 1 kg
- Voor pasta- en brooddeeg
- Kan op dezelfde manier worden gebruikt als harde tarwe griesmeel
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 59,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging binnen 3 werkdagen.
Meer dan 12.050 producten