Wijnazijn voor het afwerken van gerechten
Geniet van lichte, fruitige en pittige smaken die je gerechten heerlijk accentueren.
Ontdek onze grote verscheidenheid aan biologische witte, rode en speciale wijnazijnen!
Benieuwd waar je wijnazijn voor kunt gebruiken? De witte wijnazijn heeft een lichte, pittige smaak die geweldig is voor sauzen, zoals Hollandaise of Béarnaise sauzen. Wiite wijnazijn is geweldig voor het smoren van wit vlees, het opfleuren van groentesalades of het maken van zelfgemaakte vinaigrettes.
Rode wijnazijnen staan bekend om hun gedurfde, pittige en heerlijke smaken en worden vaak gebruikt in de mediterrane keuken. De azijn is ook een geweldige saladedressing en wordt vaak gecombineerd met olijfolie om de zure zuurgraad te contrasteren.
-
Ölmühle Solling Biologische Witte Wijnazijn, 250 ml
- Gemaakt van hoogwaardige wijnen
- Met zorg gemaakt
- Ideaal voor zomerse salades
-
-
Gölles Manufaktur Witte Wijnazijn Veltliner, 500 ml
- Waardevolle zeldzaamheid
- Frisse zuurgraad
- Leeftijd: 3 jaar
-
Gölles Manufaktur Zweigelt Rode Wijnazijn, 500 ml
- Oostenrijkse specialiteit
- Ideaal met olijfolie
- Heerlijk met hertenvlees
-
Ölmühle Solling Biologische Rode Wijnazijn, 250 ml
- Pittige variëteit
- Zorgvuldig voorbereid
- Gemaakt van hoogwaardige wijnen
Alle prijzen incl. BTW
Uit ons magazine:
Piccantino Nederland ontdekken:
-
Gratis verzending in Nederland
vanaf € 47,90 -
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 6.300 producten