La Gallinara Porcini Champignon Saus, 130 g

Specialiteit uit Ligurië

€ 9,99

(€ 76,85 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 130 g

Nog 7 stuks op voorraad

Bezorging uiterlijk op dinsdag, 05. augustus als je bestelt voor woensdag 23:59 uur.

Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 59,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Zeer aromatisch
  • 70% gedroogde eekhoorntjesbrood
  • Met de fijnste olijfolie

Art. nr.: AV-7305, EAN: 8002382500026

Vaak samen gekocht met La Gallinara Crème van Zwarte Olijven, 130 g

La Gallinara Porcini Champignon Saus, 130 g € 9,99 (€ 76,85 / kg)
La Gallinara Crème van Zwarte Olijven, 130 g € 6,99 (€ 53,77 / kg)
Totaalprijs: € 16,98
Beschrijving

Deze unieke en geurige crème van eekhoorntjesbrood verrast met zijn intense aroma en brengt de smaak van Ligurië op het bord. Gedroogde eekhoorntjesbrood, de fijnste olijfolie en een beetje zout geven deze specialiteit een natuurlijke smaak die het tot een ware traktatie maakt. Uitstekend smeerbaar op geroosterde bruschetta of als verfijnde dressing bij een voorgerecht.

Merken: La Gallinara
Oorsprong: Italië
Kan sporen bevatten van: C - ei, D - vis, E - pinda's, G - melk, H - noten, O - zwaveloxide en sulfieten
Ingrediënten

Porcini paddestoelen 50%, olijfolie, knoflook, Zout, Grana Padano kaas (melk, rennet, lysozym uit ei[1], Zout), ui, Peterselie, haverkaf, citroenzuur (E330)[2]

  1. conserveermiddel
  2. Zuurteregelaar
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1742 / 416 kj / kcal
Vet 44,2 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren 6,44 g
Koolhydraten 2,4 g
  waarvan Suiker 1,18 g
Eiwitten 1,1 g
Zout 1,53 g

Bijpassend

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor La Gallinara Porcini Champignon Saus

3,5 van 5 sterren
5 Sterren
0 (0%)
4 Sterren
1 (50%)
3 Sterren
1 (50%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 beoordelingen