Bake Affair Barbecue Brood & Stokbrood, 670 g

Voor ongeveer 4 stokbroden of 6 broodstengels

€ 7,99

(€ 11,93 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 670 g

Bezorging uiterlijk op woensdag, 01. mei als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Nog 5 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Voor de barbecue of het kampvuur
  • 100% Oostenrijks meel
  • Snel & gemakkelijk te gebruiken

Art. nr.: BAF-4, Inhoud: 670 g, EAN: 9120101510169

Beschrijving

Het klassieke stokbrood kan nu gemakkelijk thuis worden gemaakt en is perfect voor rustieke barbecue-avonden. Ook ideaal voor het bereiden rond het kampvuur.

Stokbrood:

Doe het bakmengsel in een kom, voeg 450 ml lauw water toe (zie waterlijn in het blik) en voeg het deeg met de hand toe
Kneed in de keukenmachine of met de Thermomix gedurende ongeveer 3 minuten.

Dek het deeg af en laat het ongeveer 30 – 60 minuten bij kamertemperatuur (ca. 24 °C) in de kom rusten.

6 broodstengels

  • Kneed het deeg kort op een met bloem bestoven werkvlak. Verdeel vervolgens in 6 gelijke stukken. Vorm elk stuk deeg tot een rol van ongeveer 40 cm lang. Wikkel de rol in een spiraal rond elk puntig uiteinde van het stokje en druk het aan het uiteinde iets samen, zodat het brood tijdens het grillen niet van het stokje kan glijden.

4 broodstengels

  • Kneed het deeg kort op een met bloem bestoven werkblad, verdeel het in 4 stukken van ongeveer gelijke grootte en vorm het in de gewenste langwerpige vorm (ca. 20 cm). Als alternatief kunnen er 2 grote broodstengels (ca. 35 cm) worden gevormd.
  • Dek af en laat nog eens 30 – 60 minuten rusten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor (boven-onderwarmte) of grill tot 230 °C.
  • Snij met een scherp mes meerdere malen de bovenkant van de baguettes af
  • Bestrijk de broodstengels met een beetje lauw water

In de oven

  • Stokbrood : plaats ze op het rooster op 230 °C - indirecte hitte, sluit de deksel, sluit de ventilatieschuif en bak ongeveer 20 minuten.
  • Broodstengels: houd de tak op ongeveer 20 cm afstand van de sintels en draai hem langzaam totdat het stokbrood goudbruin is.

Broodstengels in de oven:
Leg de broodstengels op een bakplaat bekleed met bakpapier.
4 broodstengels: bak 17-20 minuten op 230°C.
2 broodstengels: bak gedurende 10 minuten op 230 °C, verlaag vervolgens de temperatuur naar 190 °C en bak opnieuw gedurende ongeveer 15 minuten.

Laat het gebakken stokbrood of de broodstengels 10 minuten afkoelen.

Merken: Bake Affair
Certificeringen: GGO-vrij, Gutes vom Bauernhof
Soort voeding: veganistisch, vegetarisch
Oorsprong: Oostenrijk
Kan sporen bevatten van: A - gluten
Ingrediënten
  • tarwemeel
  • speltmeel
  • Zout
  • droge bakkersgist
  • knoflook korrels
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie1407 / 336 kj / kcal
Vet1,2 g
  waarvan Verzadigde vetzuren0,2 g
Koolhydraten69 g
  waarvan suiker1,2 g
Eiwitten11 g
Vezels3,6 g
Zout2,5 g
Videos bij product:

Bakinstructies "Stockbrot" (brood op een stok) (Duits)

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bake Affair Barbecue Brood & Stokbrood

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder