Venchi Gianduia melkchocolade met hazelnootkoekjes

Nieuwe versie van een traditioneel recept

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Baci di Dama zijn twee hazelnootkoekjes die worden gecombineerd met een laagje chocolade - een traditioneel, populair recept uit Piemonte.

De ambachtelijke chocolatier Venchi, eveneens uit Piemonte, tovert de klassieke ingrediënten om tot een onweerstaanbare chocoladereep: een dun laagje witte Gianduia-chocolade en een laagje melk Gianduia met krokante hazelnootkoekjes combineren de klassieke Baci die Dama-smaken op een geheel nieuwe manier. reep is omhuld met mals smeltende melkchocolade. Voor de Gianduia, zoals altijd bij Venchi, kan alleen de beste hazelnootpasta worden gebruikt die is gemaakt van de aromatische Piemontese hazelnoten BGA.

Merken: Venchi
Oorsprong: Italië

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Venchi Gianduia melkchocolade met hazelnootkoekjes

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder