Venchi Gianduia melkchocolade met hazelnootkoekjes
Nieuwe versie van een traditioneel recept
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
Baci di Dama zijn twee hazelnootkoekjes die worden gecombineerd met een laagje chocolade - een traditioneel, populair recept uit Piemonte.
De ambachtelijke chocolatier Venchi, eveneens uit Piemonte, tovert de klassieke ingrediënten om tot een onweerstaanbare chocoladereep: een dun laagje witte Gianduia-chocolade en een laagje melk Gianduia met krokante hazelnootkoekjes combineren de klassieke Baci die Dama-smaken op een geheel nieuwe manier. reep is omhuld met mals smeltende melkchocolade. Voor de Gianduia, zoals altijd bij Venchi, kan alleen de beste hazelnootpasta worden gebruikt die is gemaakt van de aromatische Piemontese hazelnoten BGA.
Merken: | Venchi |
---|---|
Oorsprong: | Italië |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Venchi Gianduia melkchocolade met hazelnootkoekjes
5 Sterren | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
- Geen recensies beschikbaar
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.150 producten