Spice for Life DIY Gin Box

Word een gin-kenner

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Wil je het plezier naar een hoger niveau tillen en je eigen gin maken? Dan is deze box iets voor jou. De DIY SET bevat alles wat je nodig hebt:

  • Het ginboek met veel waardevolle tips: hier kom je alles te weten over de productie van gin. Van de basisalcohol die je gebruikt tot het effect van de verschillende botanicals die de gin zijn speciale touch geven. Je begint met het maken van basis gin, krijgt beproefde recepten om een gevoel te krijgen voor de botanicals en leert alles om uiteindelijk je eigen creaties te ontwikkelen. Natuurlijk is er ook ruimte in het boek om je recepten te vereeuwigen.
  • 15 Botanicals: Geweldige gin komt van de synergie van kruideningrediënten die botanische ingrediënten worden genoemd en die worden gebruikt om de basisalcohol op smaak te brengen. De box bevat basisnoten (de basisnoot voor de standaard gin: jeneverbes, sinaasappelschil, koriander), topnoten (vrij dominante aroma's zoals oregano, verschillende soorten peper, tonkaboon of kaneelbloesem) en zogenaamde teamspelers ( harmonieuze aroma's die de toptonen afronden (bijv. kardemom, gefermenteerde peper of lavendel).
  • 2 hoogwaardige glazen flessen met etiket en trechter met zeef , om je creaties in stijl te vullen.

Tip: Ook een creatief cadeau voor alle ginliefhebbers.

Toepassing: cocktails en glühwein
Productsoorten: Bar & Cocktail Accessoires

recensies in Nederlands voor Spice for Life DIY Gin Box

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: