Sonnentor Biologische Salieblaadjes

De bladeren met een mediterrane smaak

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Salieblaadjes hebben elk hun eigen intense smaak. De bittere, kamferachtige milde smaak wordt vooral gewaardeerd in de mediterrane keuken.

Tips & Voorbereiding:
De mensen van Midden-Europa waarderen de milde smaak van salie en gebruiken het in vettig of oliehoudend voedsel. Eend, gans en varkensvlees worden vaak gekruid met salie. De Grieken zijn er dol op voor vleesstoofschotels, kipgerechten of als thee. Tip: In droge vorm is de smaak sterker en effectiever te gebruiken.

Merken: Sonnentor
Certificeringen: AT-BIO-301, Austria Bio Garantie, kbA - gecertificeerde biologische teelt
Oorsprong: Europa
CO2-neutraliteit bij Sonnentor

recensies in Nederlands voor Sonnentor Biologische Salieblaadjes

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder