Qualitätsfleischerei Feiertag Beiried stukken rundvlees
100% regionale kwaliteit uit Stiermarken
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
De beiried is een magere snede van de achterkant van het rundvlees. Om het vlees zijn speciale smaak te geven, wordt het ongeveer 2 weken gerijpt in speciale rijpkamers.
Bereidingstip:
- Afhankelijk van de gewenste kookstand kort aan beide kanten bakken (medium ca. 2-3 minuten) en ca. 10 minuten in aluminiumfolie laten rusten.
Merken: | Qualitätsfleischerei Feiertag |
---|---|
Oorsprong: | Oostenrijk |
De Kwaliteit
recensies in Nederlands voor Qualitätsfleischerei Feiertag Beiried stukken rundvlees
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.150 producten