Qualitätsfleischerei Feiertag Beiried stukken rundvlees
100% regionale kwaliteit uit Stiermarken
UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.
Beschrijving
De beiried is een magere snede van de achterkant van het rundvlees. Om het vlees zijn speciale smaak te geven, wordt het ongeveer 2 weken gerijpt in speciale rijpkamers.
Bereidingstip:
- Afhankelijk van de gewenste kookstand kort aan beide kanten bakken (medium ca. 2-3 minuten) en ca. 10 minuten in aluminiumfolie laten rusten.
Oorsprong: | Oostenrijk |
---|---|
Productsoorten: | Vlees- en Worstproducten |
De Kwaliteit
Qualitätsfleischerei Feiertag
recensies in Nederlands voor Qualitätsfleischerei Feiertag Beiried stukken rundvlees
Uit ons magazine:
Piccantino Nederland ontdekken:
-
Gratis verzending in Nederland
vanaf € 54,90 -
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 6.200 producten