Balsamico azijn om gerechten mee af te werken
Deze zoete, milde en zeer smaakvolle azijnen zijn echt heerlijk!
Balsamico-azijn staat bekend om zijn krachtige, geconcentreerde smaken. De azijn komt oorspronkelijk uit Italië en is heerlijk bij harde kazen, nootachtige of verfrissende salades, bonensalades, gegrild vlees en groenten en nog veel meer!
De rijke smaak en zure zuurgraad van de olie maakt het geweldig om te combineren met olijfolie voor dressings, of besprenkeld over desserts om de zoetheid te contrasteren.
-
Sapore di Sole Biologische Aceto Balsamico Re Modena IGP, 250 ml
- Gerijpt in eikenhouten vaten
- Met Lambrusco en Trebbiano druiven
- Bevat geen kleurstoffen of verdikkingsmiddelen
-
Gölles Manufaktur Balsamico Appelazijn, 250 ml
- Gerijpt in eiken vaten
- Langzame en uitgebreide rijping
- Van rijp fruit
-
Greenomic Aceto Balsamico, Siciliaanse citroenen (250 ml)
- Minstens 1 jaar gerijpt in eiken vaten
- Verfijnd met natuurlijke aroma's
- Incl. handgemaakt schenktuitje
-
Greenomic Crema Balsamico, Nr.1 Sinaasappel (200 ml)
- Fruitig aroma
- Hoog fruitgehalte
- In verschillende varianten
-
Gölles Manufaktur Witte Balsamico Azijn, 500 ml
- Exclusief azijn
- Fruitig druivensap
- Voor verfijning en voorbereiding
-
Rocca di Vignola Creme all'Aceto Balsamico di Modena IGP - Premium, 205 ml
- Romige consistentie
- Past goed bij parmezaan en gebraden vlees
- Verfraait fijne desserts
-
-
Malpighi Condimento Balsamico "1850", 50 ml
- 5 jaar gerijpt
- Druivenmost met wijnazijn
- Intense fruitige smaak
-
Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP - Basic, 250 ml
- Zoete, fruitige smaak
- Natuurlijke smaken
- Romige consistentie
-
Il Borgo del Balsamico Aceto Balsamico di Modena IGP, Gerijpt, 250 ml
- Karamel- en moutsmaak
- Meer dan 5 jaar gerijpt
- Dikke consistentie
-
Ölmühle Solling Vlierbloesem Balsamico Azijn, 250 ml
- Unieke smaak
- Voor blad- en rauwkostsalade
- Zomers en fruitig
-
Rocca di Vignola Aceto Balsamico di Modena IGP, 500 ml
- Druifachtige geur
- Zoete smaak
- Twee maanden gerijpt in houten vaten
-
Alnatura Biologische Origin Crema met "Aceto Balsamico di Modena g.g.A., 250 ml
- Dikke consistentie
- Fruitige en zure smaak
- Voor het verfijnen van hartige gerechten
-
Sapore di Sole Biologische Aceto Balsamico di Modena IGP Crème , 150 ml
- Met biologisch zetmeel
- Van de beste ingrediënten
- Zonder bewaarmiddelen
-
LaSelva Biologische Room met Balsamicoazijn uit Modena IGP, 250 ml
- Uit de provincie Modena
- Romig & mild zoet
- Subtiele zuurgraad
-
Rocca di Vignola Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP Vijg, 250 ml
- Zoete, licht aardse smaak
- Romige consistentie
- Fruitig en harmonieus
-
Wiberg Aceto Balsamico di Modena BGA, 1.000 ml
- 6 % zuurgraad
- Karakteristieke bitterzoete smaak
- Ideaal voor klassieke saladedressings
-
LaSelva Biologische Lichte Balsamico Crème, 250 ml
- Romige consistentie
- Mild zuur
- Voor heerlijke salades
-
Rocca di Vignola Crema al Condimento bianco, 250 ml
- Uitstekend bij vis en gevogelte
- Zoetige smaak
- Natuurlijke smaken
-
BioKing Biologische Aceto Balsamico di Modena, 250 ml
- Edele smaakmaker
- Aangenaam zure smaak
- Vrij van toevoegingen
-
Gölles Manufaktur Wijn Balsamico Azijn (Trockenbeerenauslese), 250 ml
- Fijne smaak
- Levendig in de mond
- Hoogste kwaliteit
-
Ölmühle Solling Biologische Appelcider Balsamico Azijn, 250 ml
- Gemaakt van lokale appelrassen
- Zorgvuldig voorbereid
- Meerdere jaren opgeslagen
-
LaSelva Biologische Balsamicoazijn uit Modena, 500 ml
- Gemaakt van 100% biologische ingrediënten
- Gerijpt in houten vaten
- Zoetzure geur
-
BioKing Biologische Balsamico Bianco Condimento, 250 ml
- Edele smaakmaker
- Ideaal voor de Mediterrane keuken
- Herkomst: Italië
Alle prijzen incl. BTW
Uit ons magazine:
Piccantino ontdekken:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 2 werkdagen.
Meer dan 10.800 producten