Österreichische Bergkräuter Biologische peperkorrels wit

Verander rood in wit!

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Peper komt oorspronkelijk uit Zuid-India en wordt nu vooral verbouwd in Indonesië, Vietnam, Sri Lanka en Afrika. De peperkorrels voor de witte peper worden voorzichtig gedroogd. De buitenste schil wordt dan voorzichtig afgewreven.

Witte peper heeft een aangename, langdurige kruidigheid. Het aroma past het beste bij sauzen, wit vlees en vis. Het is ook erg populair in de Aziatische keuken.

Toepassing: Aziatische keuken, dips, pesto's en marinades, vis en zeevruchten, vleesgerechten, gevogelte, groentegerechten, aardappelen, sauzen, soepen
Certificeringen: gecertificeerd biologisch, gecertificeerd biologisch - gecontroleerde biologische landbouw, Austria Bio Garantie
Producteigenschappen: veganistisch, vegetarisch
Smaak: aromatisch fris, pittig, kruidig
Oorsprong: India
Textuur: onbewerkt
Vrij van: smaakversterkers, kunstmatige smaakstoffen, kunstmatige kleuren, conserveermiddelen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Österreichische Bergkräuter Biologische peperkorrels wit

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: