Obsthof Glanz-Pöltl Steirercider

Meer Stiermarken kan niet!

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Beschrijving

De cultdrank cider is zeer bekend en gewild in Oostenrijk. Helaas wordt het over duizenden kilometers bij ons geïmporteerd vanuit Engeland, Ierland en Frankrijk!

Stiermarken, als appelland bij uitstek, heeft met zijn hoogwaardige vruchten zelf de beste voorwaarden voor de productie van een dergelijke drank.

De groep Steirermost wou eindelijk een binnenlandse appelcider met de grootst mogelijke regionale meerwaarde op de markt brengen! Jarenlange ervaring in de kwaliteitsproductie van most en sap vormden de basis van deze beslissing van de Stiermarkse mostproducenten. De STEIRERCIDER is het resultaat!

De STEIRERCIDER is een cider van het Stiermarkse merk die de verfijning van onze appels weerspiegelt in een sprankelende vorm. Cider en appelsap gemaakt van handgeplukte Stiermarkse appels in een fijne samenstelling.

Met een lichte alcohol van 3,8% vol en een verfrissend levendig drinkgenot, perfect voor de zomer! Het doel is om de binnenlandse markt te laten zien dat men niet afhankelijk is van geïmporteerde producten, maar dat er door het gebruik van regionale middelen een door en door Stiermarks kwaliteitsproduct is!

Alcoholgehalte : 3,8% VOL.

Oorsprong: Oostenrijk
Vrij van: Smaakversterkers, Kunstmatige Smaakstoffen, Kunstmatige kleuren, Conserveermiddelen
Productsoorten: Alcoholische Dranken

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Obsthof Glanz-Pöltl Steirercider

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal