Milka - Alpenmelkchocolade sinds 1901

Fijne chocolade in opvallende paarse verpakking

Als je op zoek bent naar heerlijke en verleidelijke chocolade, zoek dan niet verder dan Milka. Met zijn rijke traditie van vakmanschap en compromisloze kwaliteit biedt Milka een breed scala aan verrukkelijke chocoladeproducten die elke zoetekauw zullen bekoren.

Milka: 13 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Milka verblijdt chocoholics al sinds 1901 met hun fijne zoetwaren. De allereerste reep was gehuld in de nog steeds gebruikte en onmiddellijk herkenbare paarse verpakking. Sinds de jaren 1970 lacht de beroemde "paarse koe" je toe op de meeste Milka chocoladerepen. Zoals de merknaam doet vermoeden, spelen twee grondstoffen de hoofdrol in deze zoete lekkernijen: melk uit de Alpen en zijn voorgebergte, en fijne cacao uit verschillende regio's over de hele wereld (waaronder Ivoorkust, Ghana en Brazilië). Zo ontstaat de ongelooflijk smeltzachte Alpen melkchocolade, die de basis vormt voor vele soorten chocoladerepen, pralines of cakejes

Van de fluweelzachte melkchocolade tot de intense smaak van de donkere chocolade, elke hap van Milka biedt een ongeëvenaarde ervaring voor de zintuigen. Met toevoegingen zoals hazelnoten, karamel, en knapperige koekjes, brengt Milka een verscheidenheid aan smaken samen die elke chocoladeliefhebber zal bekoren.

Verwen jezelf met onze favorieten: