Manner

Traditionele Oostenrijkse zoetigheden in de bekende roze verpakking

Manner, een iconisch Oostenrijks merk, staat synoniem voor tijdloze lekkernijen en ongeëvenaarde kwaliteit in elke hap. Ontdek de unieke smaak en traditie van Manner, geliefd bij levensgenieters wereldwijd.

Per categorie shoppen

Manner: 49 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Sinds de oprichting in 1890 heeft Manner een iconische status verworven in de wereld van zoete lekkernijen. De rijke geschiedenis van het merk is doordrenkt met tijdloze recepten en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit.

Van de legendarische Neapolitaner wafels tot de heerlijke Manner Schnitten, elk product belichaamt de unieke smaak en traditie die Manner zo geliefd maken bij consumenten over de hele wereld. Het geheim zit hem niet alleen in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, maar ook in de aandacht voor detail bij elke stap van het productieproces.

Manner producten zijn meer dan alleen zoete lekkernijen; ze zijn een symbool geworden van genot, comfort en gedeelde momenten. Of het nu gaat om een traktatie voor jezelf of een geschenk voor een geliefde, Manner weet telkens weer de juiste snaar te raken met zijn onweerstaanbare assortiment.

Deze voortdurende toewijding aan excellentie en authenticiteit heeft Manner een speciale plek gegeven in de harten van levensgenieters wereldwijd. Elke hap is een herinnering aan het verleden, een viering van het heden en een belofte voor de toekomst.

Ontdek Manner. Geniet vandaag nog.

Van Napolitaanse wafels tot Weinbeisser koekjes. Check hier bekende en onbekende Manner producten

Napolitaanse Wafels - dunne knapperige wafels

Pepermuntchocolade gedipt - met frisse fondantvulling

Manner Original Neapolitan - het origineel