KoRo Bio Amandelen
Ook als topping op zelfgebakken brood
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
De amandelen van KoRo komen uit de biologische landbouw en bevatten van nature veel vezels en eiwitten. De noten zijn bijzonder knapperig en lichtzoet en kunnen daarom op veel verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt ze bijvoorbeeld als topping in muesli of op zelfgebakken brood doen.
Merken: | KoRo |
---|---|
Oorsprong: | Spanje |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor KoRo Bio Amandelen
2,0 van 5 sterren
5 Sterren | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 1 | (100%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
- Geen recensies beschikbaar
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
- Drie goede tips die braadappels nog lekkerder maken
- Polenta met Carbonada - Een specialiteit uit de Italiaanse Valle d'Aosta
- Zelfgemaakte Aardappelpannenkoeken - Een populair gerecht op feesten en bijeenkomsten in Tsjechië
- Herbaria Moon Milk – Ayurvedisch slaapmutsje
- Goulashsoep – het Hongaarse nationale gerecht
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.150 producten