Sichimi Togarashi
Deze traditionele Japanse kruidenmix bestaat uit 7 ingrediënten. Buiten Japan staat het ook bekend als Nanami Togarashi. De hoofdingrediënten zijn grof gemalen rode pepers en sinaasappelschil, Sichuan peper, maanzaad, zwart sesamzaad, tamarinde en zeewier. Alle kruiden worden grondig gemalen in een vijzel.
Producten met Sichimi Togarashi:
-
Regional Co. Shichimi Togarashi Kruidenbereiding, 55 g
- Japanse kruidenmix
- Met chilipeper, gember, zeewier en nog veel meer.
- Voor sushi & gegrild eten
-
-
J.Kinski Biologische Shichimi Togarashi Kruidenmix, 70 g
- Intens aromatisch
- Met fijn, kruidig nori-zeewier
- Liefdevol handwerk
-
SoSo Factory Fleur de Sel Japón 日本, 100 g
- Fris, pikant met een fijne scherpte
- Met nori zeewier en sesam
- Ideaal voor rijst, pasta en tofu
-
Arche Naturküche Biologische Sushi Gember, 105 g
- Specialiteit uit Japan
- Must-have voor sushi
- Intense smaak
-
Sonnentor Biologische Umami Kruidenmix, 60 g
- Voeg een hartige afwerking toe
- Eekhoorntjesbrood, pastinaak en meer
- Veganistisch, bevat geen gist of knoflook
-
Wiberg Gomashio Kruidenmix, Grof, 280 g
- Aroma's van geroosterde sesamzaadjes
- Snufje zeezout
- Voor veel verschillende gerechten
-
Arche Naturküche Biologische Shoyu, 500 ml
- Bevat alcohol
- Gefermenteerde sojasaus met tarwe
- Zout en licht pikant
-
Alnatura Biologische Shoyu Sojasaus, 250 ml
- Zout en intens kruidig
- Gefermenteerd en 5 maanden gerijpt
- Ideaal voor Aziatische gerechten