Classic Ayurveda Biologische Hele Anijs

Voor snoep, groenten en chutneys

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Voor zoetigheden, groenten en chutneys

We kennen anijs vooral in zoete gerechten. In de Ayurvedische keuken wordt het echter ook toegevoegd aan groenten (zoals wortels) en chutneys

Anijs in de Ayurveda

Ayurveda raadt mensen die gevoelig zijn voor een opgeblazen gevoel aan om na de maaltijd op anijszaad of venkelzaad te kauwen of er thee van te zetten.

Merken: Classic Ayurveda

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Classic Ayurveda Biologische Hele Anijs

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder