Arche Naturküche Biologische Shirataki Tagliatelle

Koolhydraatarm pasta alternatief

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Arche Organic Shirataki zijn noedels gemaakt in Japan van de voedingsvezel glucomannan uit de konjacwortel. Het konjacmeel bevat weinig calorieën en koolhydraten in vergelijking met andere soorten meel.

De tagliatelle is perfect voor allerlei gerechten met veel saus, omdat ze geen eigen smaak hebben en zelfs de subtielste smaken van sauzen overnemen. Bovendien zijn ze binnen een minuut klaar, waardoor ze ideaal zijn voor snelkoken.

Bereiding:

  1. Shirataki-producten hebben een typische geur die doet denken aan de zee of zeewier. Giet de tagliatelle in een zeef en spoel ze af met warm water tot je deze geur niet meer ruikt.
  2. Giet de tagliatelle in een zeef en spoel ze af met warm water tot je deze geur niet meer ruikt
  3. Leg de tagliatelle in kokend water en laat 1 min. koken.
  4. Direct afgieten en mengen met een saus naar keuze. We raden aan om de shirataki noedels kort in de saus te laten sudderen zodat ze de smaak optimaal opnemen.
Merken: Arche Naturküche

recensies in Nederlands voor Arche Naturküche Biologische Shirataki Tagliatelle

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder