ZabaLab Zabaudo - Pandoro & Zabaione Marsala Ambra 2004

Italiaanse klassieke cake met wijnmousse gemaakt van de beste vintage marsala

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Een verrukkelijke creatie van ZabaLab om een dessert in perfecte Piemontese stijl op tafel te zetten. Een pandoro die iets lager is dan de klassieke pandoro, een zacht gezuurd deeg gemaakt met boter, suiker en verse eieren van scharrelkippen, dat wordt gegeten met een beetje poedersuiker

Om dit genot compleet te maken is er een potje Zabà, de zabaglione in pot, in de versie met Marsala Superiore Ambra 2004, waarvan de bijzonder aromatische druiven de crème een onvergelijkbare smaak geven. Een perfecte combinatie voor een groot feest!

Zabaglione kan zowel koud uit de koelkast als warm worden gegeten. In het laatste geval kun je hem het beste opwarmen in een bain-marie.

Merken: ZabaLab

recensies in Nederlands voor ZabaLab Zabaudo - Pandoro & Zabaione Marsala Ambra 2004

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder