133 zoekresultaten voor "vis zeevruchten"
-
KOTÁNYI Gegrilde vis, 80 g
- Fijn gecoördineerde creatie
- Ideaal voor vis en zeevruchten
- Met veel kruiden en specerijen
-
KOTÁNYI Nouvelle Cuisine - Vis, 25 g
- Ideaal bij wit vlees
- Vegetarische dressing
- Heerlijke citroennoot
-
Herbaria Biologische Vis Ahoy, 85 g
- Ook geschikt voor pasta en gehaktballen
- Pittig en licht pikant
- Met steenzout
-
KOTÁNYI BBQ Zeevruchten Kruidenmix, 40 g
- Frisse citrus en gember noot
- Voor talrijke vissoorten
- Aromatisch en kruidig
-
Wiberg Vis - maritiem geïnspireerd, 110 g
- Grofkorrelig met zeezout
- Voor kruiden & marineren
- Met citroen
-
Ankerkraut Biologische Vis en Scampi, 60 g
- Verfrissende noten met een subtiele scherpte
- Ideaal voor zeevruchten en vis
- Zonder kunstmatige smaakstoffen en toevoegingen
-
Ehrenwort Biologische Hot & Smoky Grill Rub voor Gevogelte en Zeevruchten, 60 g
- Hartig, pittig en rokerig
- Met knoflook, mosterd, chili en gember
- In samenwerking met Adi Bittermann
-
Life Earth Verse Vis Mix, 35 g
- Om te braden of grillen
- Ideaal voor gerookte marinades
- Citroenachtig, fris
-
Ehrenwort Biologische Ahoy Vis Kruidenmix, 37 g
- Voor gerechten met zoet- en zoutwatervissen
- Benadrukt de natuurlijke smaak van vis
- Mild pittig
-
KOTÁNYI Herbs de Provence, 25 g
- Perfect bij gegrilde gerechten of marinades
- Zeer geurig
- Gedroogde kruiden
-
Ortiz Sardientjes, 140 g
- Een speciale delicatesse
- Met de hand schoongemaakt
- Kort gefrituurd
-
Testa Rode Tonijn in Biologische Extra Vergine Olijfolie "Sicilia IGP" - Filets, 190 g
- Stevige, aromatische filets
- Extra vierge biologische olijfolie
- Ideaal voor antipasti
-
Ankerkraut Surf, 190 g
- Voor visgerechten
- Past ook goed bij varkensvlees en lamsvlees
- Als afwerking of om te marineren
-
KOTÁNYI Mediterrane Citrus Viskruiden, 78 g
- Voor braden en grillen
- Mediterrane smaak
- Zout uit Punjab ten zuiden van de Himalaya
-
Wiberg Seven Spices - Geïnspireerd door Thailand, 100 g
- Fruitig-zoet en aromatisch-fris
- Aangenaam kruidig
- Ideaal bij Thaise gerechten
-
Ankerkraut Zalm Kruiden Rub, 310 g
- Met peper, knoflook, suiker en zout
- Gemaakt door de blogger Küstenglut
- De smaak van de kust
-
Calvi Tonijn in Pikante Olijfolie , 200 g
- Delicaat genot
- Grote stukken
- Met chili en ansjovispasta
-
KOTÁNYI Harissa Kruidenmix, 25 g
- Met een pittige smaak
- Geweldig voor vleesgerechten
- Ook voor soepen, sauzen & co.
-
Calvi Tonijn in Olijfolie, 300 g
- Geelvintonijn
- Met de hand verwerkt
- Zachtjes gestoomd
-
Ankerkraut The Explosive One, 170 g
- Speciale pittige boost
- Met jalapeño en habanero pepers
- Zonder toevoegingen
-
Stay Spiced! Scampi's & Garnalen, 80 g
- Voor vis & zeevruchten
- Perfect voor marinades & dips
- Bijzonder harmonieus op elkaar afgestemd
-
La Chinata Paella Seasoning, 48 g
- Gemaakt met gerookt paprikapoeder
- Bevat geen kleurstoffen of conserveermiddelen
- 4 zakjes van elk 12g
-
Belberry Mandarijnazijn, 200 ml
- Fruitig-zoet & licht zuur
- Bijzonder aromatisch
- Ook lekker als ijstopping
-
Ankerkraut Biologische Levante - Ali Güngörmüş, 50 g
- Zeer aromatisch
- Met geroosterde knoflook
- Fruitige stukjes tomaat
-
Tartuflanghe Ansjovisfilets in Olijfolie & Truffel, 90 g
- Zoute filets
- Met zomertruffels
- Ook puur een genot
-
Testa Makreel in Caponata, 330 g
- Zoetzure smaak
- Makreel & Caponata
- Als antipasti & bijgerecht
-
Stay Spiced! Andaliman Peper Gans, 30 g
- Citroen-pittig
- Licht verdovend effect
- Met vis, zeevruchten & Aziatische keuken
-
Calvi Makreel in Olijfolie, 200 g
- Stevig vlees & aromatische bouillon
- Gepekeld in olijfolie & zout
- Ideaal voor salades, bruschetta's & meer
-
Testa Rode Tonijn in Biologische Extra Vierige Oijfolie "Sicilia IGP" - Buzzonaglia, 320 g
- Vlees dicht bij het bot
- Extra vierge biologische olijfolie
- Voor pasta- en bonengerechten
-
Ankerkraut The Impulsive One, 170 g
- Ideaal voor gegrilde gerechten
- Spannende smaken
- Zonder smaakversterkers
Alle prijzen incl. BTW