Peperita Biologische Chilipoeder Aji Nr. 1
Milde, gele chili uit Peru met een vleugje gember
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
De Aji Chili, ook wel Capsicum baccatum genoemd, wordt gekenmerkt door zijn delicate smaak en aangename geur, en doet sterk denken aan de smaak van gember vermengd met citrusvruchten. Deze smaken zijn perfect te combineren met vis en groenten.
Kenmerken:
- 0 / 500° SHU Scoville
- Scherptegraad: 1/10
- Koud gedroogd 35° / 38°
- Kleur: aanvankelijk lichtgeel, later goudgeel
- Vorm: langwerpig
- Afmetingen: 12/15 cm
- Smaak: zoetig, delicate tonen van gember, citrusvruchten en lentebloemen
- Smaakt heerlijk bij gebakken groenten en vis
- Na opening uit de buurt van warmte en licht houden
- Niet in de koelkast bewaren
- Glazen verpakking met siliconen dop
Typisch Italiaans recept voor viscarpaccio:
Stap 1: meng een kleine lepel Aji-chilipoeder met een snufje zout en een paar druppels citroensap
Stap 2: meem een kopje en meng alles met extra vierge olijfolie
Stap 3: bewaar de carpaccio in een luchtdichte pot uit het licht of geniet direct!
Merken: | Peperita |
---|---|
Certificeringen: | Demeter |
Oorsprong: | Italië |
recensies in Nederlands voor Peperita Biologische Chilipoeder Aji Nr. 1
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.150 producten