Peperita Biologische Chilipoeder Aji Nr. 1

Milde, gele chili uit Peru met een vleugje gember

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

De Aji Chili, ook wel Capsicum baccatum genoemd, wordt gekenmerkt door zijn delicate smaak en aangename geur, en doet sterk denken aan de smaak van gember vermengd met citrusvruchten. Deze smaken zijn perfect te combineren met vis en groenten.

Kenmerken:

  • 0 / 500° SHU Scoville
  • Scherptegraad: 1/10
  • Koud gedroogd 35° / 38°
  • Kleur: aanvankelijk lichtgeel, later goudgeel
  • Vorm: langwerpig
  • Afmetingen: 12/15 cm
  • Smaak: zoetig, delicate tonen van gember, citrusvruchten en lentebloemen
  • Smaakt heerlijk bij gebakken groenten en vis

  • Na opening uit de buurt van warmte en licht houden
  • Niet in de koelkast bewaren
  • Glazen verpakking met siliconen dop

Typisch Italiaans recept voor viscarpaccio:

Stap 1: meng een kleine lepel Aji-chilipoeder met een snufje zout en een paar druppels citroensap

Stap 2: meem een kopje en meng alles met extra vierge olijfolie

Stap 3: bewaar de carpaccio in een luchtdichte pot uit het licht of geniet direct!

Merken: Peperita
Certificeringen: Demeter
Oorsprong: Italië

recensies in Nederlands voor Peperita Biologische Chilipoeder Aji Nr. 1

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder