Biologisch meel volgens een oude familietraditie

Mulino Sobrino: 19 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Al meer dan 70 jaar legt de familie Sobrino uit La Morra (regio Piemonte) zich toe op het molenaarsvak. Renzo, Margerita en Stefano Sobrino zijn niet alleen trouw aan de historische houten molen, waar het meel nog op traditionele wijze wordt gemalen met natuurstenen walsen. Ook de goede relatie met de plaatselijke boeren en de eis om alleen de beste kwaliteit graan van biologische teelt te gebruiken, zijn nog steeds vaste onderdelen van de familie- en bedrijfsfilosofie.

Mulino Sobrino maalt niet alleen tarwe, rogge en spelt, het assortiment omvat ook speciale meelsoorten. Er wordt bijvoorbeeld meel gemaakt van oergranen zoals eenkoren of kamut, maar ook haver-, gerst- of rijstmeel wordt aangeboden. Ook vind je meelsoorten in verschillende maalgraden, van biologische tarwebloem type 0 (voor witbrood) tot volkoren roggemeel (voor donker zuurdesembrood).