Mason Cash - sinds 1800

Britse charme van de hoogste kwaliteit

Aardewerk schalen en bakgerei van Mason Cash zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook functioneel, waardoor ze favoriet zijn bij zowel professionele koks als enthousiaste thuiskoks.

Mason Cash: 6 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Innovatie staat centraal bij Mason Cash, en ze blijven de behoeften van de moderne keuken bijhouden. Van ergonomische handgrepen tot hittebestendige materialen, de producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste standaarden van gebruiksgemak en kwaliteit. Bovendien hebben ze oog voor duurzaamheid, met een focus op milieubewuste productiemethoden en materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan.

Het beroemde aardewerkbedrijf werd in de 19e eeuw in Groot-Brittannië opgericht en produceerde een reeks aardewerk en keukengerei, zoals mengkommen, puddingkommen en huisdiergerei. Tom Cash verwierf de pottenbakkerij in 1901 en noemde zijn bedrijf naar een van zijn meester pottenbakkers - "Bossy Mason". In dat jaar werd ook de beroemde rode mengkom geherinterpreteerd, die tot op de dag van vandaag het vlaggenschip van de onderneming is. Vandaag de dag is Mason Cash een wereldberoemd merk van de Rayware Group en biedt een breed scala aan prachtig keukengerei, bakgerei en tafelgerei.

Kies voor Mason Cash en upgrade jouw keukenervaring vandaag nog! Ontdek het assortiment en laat je inspireren door de perfecte mix van traditie en innovatie.

Ken jjj deze prachtige Mason Cash producten al?

Aardewerk Maatbeker Set, 3-Delig - handige 3-delige set

3in1 Deegroller met Meelschudder - met geïntegreerde meelschudder

Mengkom, 2 Liter, Ø 24 cm - voor allerlei deegcreaties