Dragon
Artemisia dracunculus
Gebruik:
Dragon is simpelweg onmisbaar voor veel sauzen, zoals tartaarsaus. Het is ook bijzonder lekker bij eiergerechten en lichte gevogeltegerechten
Herkomst:
Dragon komt in het wild voor in veel delen van Zuid-Europa. Er wordt echter gezegd dat het oorspronkelijk uit het Verre Oosten komt.
Cf. Anne Iburg "Dumonts kleines Gewürz Lexikon", Eggolsheim, Dörfler Verlag GmbH
Producten met Dragon:
-
-
Cosmoveda Bio Grofgemalen Dragon, 25 g
- Populair in de Franse & Italiaanse keuken
- Ideaal in sauzen
- Fair Trade
-
-
-
Ölmühle Solling Biologische Provençaalse Kruidenolie, 100 ml
- De mediterrane kers op de taart
- Verse koudgeperste olie
- Volle smaak
-
-
KOTÁNYI Herbs de Provence, 25 g
- Perfect bij gegrilde gerechten of marinades
- Zeer geurig
- Gedroogde kruiden
-
-
STAUD‘S Zoetzure Gekruide Augurken, 580 ml
- Op basis van traditioneel recept
- Gemaakt met de beste ingrediënten
- Heerlijke garnituur