Dragon
Artemisia dracunculus
Gebruik:
Dragon is simpelweg onmisbaar voor veel sauzen, zoals tartaarsaus. Het is ook bijzonder lekker bij eiergerechten en lichte gevogeltegerechten
Herkomst:
Dragon komt in het wild voor in veel delen van Zuid-Europa. Er wordt echter gezegd dat het oorspronkelijk uit het Verre Oosten komt.
Cf. Anne Iburg "Dumonts kleines Gewürz Lexikon", Eggolsheim, Dörfler Verlag GmbH
Producten met Dragon:
-
-
-
Cosmoveda Bio Grofgemalen Dragon, 25 g
- Populair in de Franse & Italiaanse keuken
- Ideaal in sauzen
- Fair Trade
-
Or Tea? BIO Dragon Jasmine Green, Doosje met theezakjes 10 st. (30 g)
- Bevat cafeïne
- Verfrissend aroma
- Bloemige toetsen
-
-
-
KOTÁNYI Gegrilde Groenten Kruidenmix, 35 g
- Een aromatisch boeket van kruiden
- Speciale smaak
- Met rozemarijn, tijm en dragon
-
Österreichische Bergkräuter Biologische Mühlviertel Slakruiden, 25 g
- Om te bestrooien
- Voor dressings
-