Finest Food Age Rare Pepper & Zout

Scherp de zintuigen, train het gehemelte

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Steirerkraft Trilogie
Steirerkraft Stiermarks Duet
Fink's Delikatessen Cadeauset voor Fijnproevers
Beschrijving

Zout en peper behoren tot de oudste en meest gewilde specerijen; elke cultuur heeft zijn eigen variëteiten. Een collectie van zes exquise soorten peper en zout neemt je mee in deze spannende wereld van zeldzaamheden en biedt buitengewone smaakervaringen. Ideaal voor fijnproevers en mensen die graag dingen uitproberen, hun zintuigen trainen en ontdekkingen waarderen.

De box bevat drie exclusieve peper- en zoutrariteiten van elk 70 ml in een handig potje met schroefdop. Alle peperkorrels zijn ideaal om in een vijzel te verwerken. De zouten hebben verschillende consistenties - schilferig, korrelig en fijnpoederig.

Timut-peper (Nepal, wilde collectie) - maakt indruk met een onderscheidend citrusaroma; ideaal voor fruit- en chocoladedesserts.

Bourbon peper (Madagascar, wilde collectie) - houtachtig en aards, fijne bloemige nuances, intense hitte; ideaal voor steaks, kaas, groenten en chocolade.

Tasmaanse bergpeper (Tasmanië / Australië, wilde collectie) - fruitig en zoet, intense hitte; ideaal voor gegrilde gerechten, vleescurry's en exotisch fruit.

Fleur de Sel (Kaapstad / Zuid-Afrika) - milde, zeer harmonieuze smaak; de vlokken verfijnen pasta, vis en groenten en salades direct aan tafel.

Zwart zout (Hawaï) - milde en licht nootachtige nuances; Partner voor zeevruchten en vis, korrelig sierzout aan tafel; vrij van microplastics.

Bamboezout (Korea) - zeer intens en fijn poederachtig; ideaal voor ontbijtgranen en rijstgerechten, groenten en sappen; uit de Ayurvedische traditie. Voorzichtig doseren!

Let op: Om ervoor te zorgen dat alle aroma's vers blijven, dient u de potten altijd goed gesloten en op een donkere plaats te bewaren.

Oorsprong: Oostenrijk
Productsoorten: Peper, zout, Cadeau ideeën

recensies in Nederlands voor Finest Food Age Rare Pepper & Zout