Arche Naturküche Biologische Onozaki Gerstmiso

Milde, gefermenteerde sojabonenpasta

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Miso heeft in Japan een traditie die duizenden jaren teruggaat. De gefermenteerde pasta van sojabonen brengt de begeerde umami in onze gerechten en ontwikkelt mildzoete tot sterk pikante smaken, afhankelijk van de rijpingstijd en het recept.

Arche Onozaki Barley Miso is gemaakt van gerstemout en sojabonen en is iets zoeter dan bijvoorbeeld Hatcho Miso. De volle gerstemiso van de Onozaki is de perfecte smaakmaker voor vlees-, rijst-, vis- en groentegerechten. Maar de miso is ook geschikt als broodbeleg of voor dips en sauzen.

Let op: dit product is niet gepasteuriseerd en bewaar het op een koele plaats.

Merken: Arche Naturküche

recensies in Nederlands voor Arche Naturküche Biologische Onozaki Gerstmiso

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder