Ras el hanout
Ras el hanout is samengesteld uit: foelie, nootmuskaat, zwarte peper, kardemom, galangal, piment, rozenknoppen, lavendel en kaneel. Soms worden er ook gember, kurkuma, zwarte komijn, cassia en venkel doorheen gemengd. De samenstelling varieert van kruidenhandelaar tot kruidenhandelaar. Ras el hanout wordt vooral gebruikt om couscous, rijst en tajne gerechten op smaak te brengen. Tajne-gerechten zijn Tunesische of Marokkaanse stoofschotels.
Producten met Ras el hanout:
-
Sonnentor Biologische Ras el Hanout Kruiden, 38 g
- Voor vlees, rijst en couscous gerechten
- 100% biologisch
- Vegan
-
Alnatura Biologische Hummus Vijgen-Dadel, 180 g
- Romige spread
- Gemaakt van kikkererwten & tahini
- Verfijnd met ras el hanout
-
-
Herbaria Biologisch Ras el Hanout Blik, 25 g
- 15 exquise biologische ingrediënten
- Zoet en kruidig aroma
- Subtiele kruidigheid
-
Regional Co. Ras El Hanout Kruidenzout, 65 g
- Met gember, kurkuma en nog veel meer.
- Lekker met couscous en tabouleh
- Heerlijke smaak
-
Ehrenwort Biologische 1001 Nachten Ras el Hanout, 40 g
- Intens gekruid met hitte
- Traditioneel Noord-Afrikaans
- Voor couscous en tajine
-
Herbaria Biologische Kruidenmix - Oosterse Oasis, 110 g
- Voor tabouleh en salade
- Past ook goed bij couscous
- Met nana mint en sinaasappelkorrels
-
Stay Spiced! Harissa - Marokko Style, 70 g
- Met chili & munt
- Hete kruidenmix
- Past goed bij vlees en groenten
-
Rapunzel Biologische Dolmas Wijnbladeren met Rijst, 280 g
- Knapperig & verfrissend
- Gepekeld in olijfolie
- Uit Turkije