Provençaalse kruiden
De Provençaalse kruiden komen oorspronkelijk uit de Franse keuken en zijn erg populair bij mediterrane gerechten. De kruidenmixen worden vaak op verschillende manieren samengesteld, maar in de regel worden de volgende kruiden altijd gemengd: tijm, rozemarijn, oregano, marjolein en bonenkruid. Daarnaast worden basilicum, dragon, venkel, kervel, laurier en salie vaak toegevoegd om de mix te verfijnen. De kruiden worden vers gemengd, gedroogd als een kant-en-klare mix of geconserveerd in de vorm van kruidenazijn of kruidenolie.
Producten met Provençaalse kruiden:
-
Sonnentor Biologische Provençaalse Kruiden, 20 g
- Op smaak gebracht met lavendelbloemen
- Pittige Mix
- Veelzijdig in gebruik
-
Alnatura Biologische Vegan Paté, Kruiden, 125 g
- Op gist gebaseerde spread
- Pittig van smaak
- Ook geschikt om mee te koken
-
Alnatura Biologische Tuinkruiden Spread, 180 g
- Met fijne kruiden
- Als spread of dip
- Fijne, kruidige smaak
-
Sonnentor Biologische Tijm, 20 g
- Ideaal voor mediterrane gerechten
- Aardse en peperige smaak
- Ook te gebruiken als thee
-
KOTÁNYI Provençaalse Kruidenmix, 33 g
- Unieke mix
- Verfijnt vis- en barbecuegerechten
- Met lavas en rozemarijn
-
Sonnentor Biologische Tuinkers Kiemen, 120 g
- Rijk aan vitamines
- Ideaal als toevoeging aan salade
- Smaakt heerlijk op beboterd brood
-
Sonnentor Biologische Salademix - Alles im Grünen, Pak, 15 g
- Culinaire smaak
- Pittige tonen van wilde knoflook
-
Holle "Veggie Bunny" Knijpfruit met Wortelen, Zoete Aardappelen en Erwten, 100 g
- Vanaf de 6e maand
- Zonder toegevoegd zout
- Veganistisch en glutenvrij
-
Sonnentor Biologische Kruidenbloesemmix - Laune Gut, Alles Gut, Pak, 25 g
- Bloemige, mediterrane smaak
- Veelzijdig in gebruik