Almstolz Broodbakmix roggenbrood "Echt Salzburgerisch"

Voor gekruid brood of broodjes

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het "Echt Salzburgerisches Brot" is een gemengd roggebrood met de klassieke Oostenrijkse broodkruiden zoals komijn, venkel en koriander. Pompoenpitten en walnoten geven het brood een knapperige bite.

Instructies:

  1. Doe de inhoud in een kom en meng met 450 ml warm water.
  2. Kneed eenmaal krachtig.
    Tip: Omdat roggedeeg bijzonder plakkerig is, raden we aan om het deeg eerst in de kom te kneden. Als het water goed is opgenomen, kun je het deeg verder kneden op een met bloem bedekte ondergrond.
  3. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en laat het ongeveer 30 minuten rusten.
  4. Bak in de voorverwarmde oven op 220° C boven- & onderwarmte (afhankelijk van de grootte van het brood) gedurende 20 - 30 minuten.
Merken: Almstolz
Oorsprong: Oostenrijk

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Almstolz Broodbakmix roggenbrood "Echt Salzburgerisch"

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder