Tartuflanghe Ei tagliolini met Truffel

Gemaakt volgens traditioneel vakmanschap

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Griesmeel van harde tarwe, verse eieren, zomertruffels - de ingrediëntenlijst is zo kort als het genot van deze pastaspecialiteit zo groot is!

De ei-tagliolini met truffel bij Tartuflanghe wordt - zoals alle pastaspecialiteiten - gemaakt volgens het traditionele bronsproces. Door het pastadeeg door de speciale bronzen platen te persen, krijgen de noedels hun kenmerkende ruwe oppervlak. Na het persen wordt het deeg met een mes in fijne lintnoedels gesneden.

Aanbeveling van de chef-kok van Tartuflanghe:

  • Breng 2 liter gezouten water aan de kook.
  • Giet de pasta uit de zak in het kokende water en laat het 3 - 4 minuten koken (controleer na 3 minuten of het al dente is).
  • Smelt ondertussen een groot stuk boter (hoeveelheid naar keuze) in een pan op middelhoog vuur. Als alternatief kunt u in plaats daarvan olijfolie zachtjes verwarmen.
  • Giet de al dente gekookte pasta in een vergiet en laat even uitlekken.
  • Voeg de pasta toe aan de pan met de gesmolten boter of olijfolie. Goed mengen en samen ca. 1 min. op middelhoog vuur verhitten - de pan meerdere keren schudden.
  • Schik op een bord en wrijf er naar smaak verse Parmezaanse kaas over.
  • Een snel maar luxe gerecht is klaar!
Merken: Tartuflanghe
Oorsprong: Italië

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tartuflanghe Ei tagliolini met Truffel

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder