Die Käsemacher Granitbeißer - Der Mediterrane

Het Oostenrijkse antwoord op Italiaanse harde kaas

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

DIE KÄSEMACHER noemen het zelf "het Waldviertel antwoord op Parmezaan". Er is geen twijfel aan dat deze harde kaasbal zich moeiteloos kan meten met zijn Italiaanse tegenhanger. Met zijn smakelijke laagje tomaat en basilicum is hij de kers op de taart van mediterrane gerechten. Geraspt of gesneden, de Granitbeißer smelt onvergelijkbaar mals en romig op pasta, risotto en stoofschotels. Geraspt over gestoomde groenten komen de pittige, lichtzure smaken van schapen- en geitenmelk perfect tot hun recht

De Granitbeißer is uiteraard met veel liefde voor het product gemaakt en wordt minstens 3 maanden gerijpt.

Toepassing: Europese keuken, vis en zeevruchten, vleesgerechten, groenten en salades, groentegerechten, Mediterraans eten, noedels en pasta, rijstgerechten, vegetarische gerechten, koken
Producteigenschappen: vegetarisch
Smaak: zuurachtig, kruidig
Oorsprong: Oostenrijk
Vrij van: gluten
Productsoorten: Kaas

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Die Käsemacher Granitbeißer - Der Mediterrane

1 recensie in een andere taal

4,8 van 5 sterren
5 Sterren
3 (75%)
4 Sterren
1 (25%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: